Dubrovnik

Dubrovnik Lounge and Lobby Logo

Dubrovnik Lounge&Lobby – tapahtumia laidasta laitaan kaurismäkeläisessä miljöössä

200-paikkaisesta Dubrovnikista on tullut lyhyessä ajassa suosittu livemusiikilla ja liikkuvalla kuvalla elävöitetty, julkinen olohuone. Ravintola toimii tilauskäytössä ja on avoinna tarpeen mukaan aina aamukolmeen asti.

Kaikki pohjakerroksen tilat on varustettu erittäin korkeatasoisella esitystekniikalla ja Loungen puolelta löytyy pulskan trion tai hoikan kvartetin mentävä esiintymislava. Monikäyttöisessä tilassa voi järjestää tapahtumia laidasta laitaan, joko yhdessä tai erikseen elokuvateatteri Kinon kanssa.

  • yksityistilaisuudet
  • yritystilaisuudet ja pikkujoulut
  • seminaarit ja kokoukset
  • cocktailtilaisuudet
  • häät, merkkipäivät ja valmistujaiset
  • keikat ja klubit
  • leffafestivaalit ja yksityisnäytökset

Lounge&Lobbyn nahkasohville, nojatuoleihin ja baariin mahtuu yhteensä 200 asiakasta.

Yksityistilaisuudet

Tilat sopivat erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Dubrovnikissa voit järjestää toiveidenne mukaan räätälöidyn tapahtuman ruokineen ja juomineen; alku-illasta elokuvanäytös Kinossa, jonka jälkeen illanvietto jatkuu ruoan, juoman ja livemusiikin tahdissa Lounge&Lobbyn viihtyisissä tiloissa.

Seminaarit ja kokoukset

Dubrovnikin ja Kinon keskeinen sijainti Helsingin Kampissa, joustavat aukioloajat ja monipuoliset palvelut tekevät siitä loistavan paikan kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Kokoustilaksi soveltuu niin elokuvateatteri Kino kuin Dubrovnik Lounge&Lobbykin.

Keikat ja klubit

Tunnelmallinen ja viihtyisä, korkeatasoisella tekniikalla ja esiintymislavalla sekä osaavalla henkilökunnalla varustettu Dubrovnik, on keikkapaikkana kaupungin parhaita.

Elokuvateatteri Kino

183-paikkaisessa Kinossa on mahdollisuus järjestää niin yksityisnäytöksiä, ensi-iltoja kuin elokuvafestivaalejakin. Kino soveltuu hyvin myös seminaarien ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Tiedustele mahdollisuutta ennakko-, ensi-ilta- tai klassikkonäytännön järjestämiseen sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Copyrighted Image

Corona baari & Biljardi ja Kafe Moskova lopettavat toimintansa nykyisissä tiloissa 19.6.2019

Dubrovnik ja Kino Andorra lopettavat toimintansa 1.6.2019

Kiitämme kaikkia asiakkaita näistä vuosista ja Informoimme heti kun jotain uuttaa on tulossa.